Wat zeggen anderen over ons?

Kasper Averink, speler BSW, Dutch Basketball League

Kasper Averink

Kasper Averink

"Ik heb nu 2,5 maand met Ross samengewerkt, en heb de doelen die ik voor mezelf had gesteld allemaal bereikt: sneller, sterker, wendbaarder en meer spiermassa.
Samenwerken met Ross was ideaal, vooral omdat hij als oud-topsporter precies weet hoe ver je het lichaam kan pushen. En dan weet hij als fysiotherapeut ook weer net wanneer je moet stoppen of iets moet laten rusten of behandelen. Die balans was erg fijn, want ik hoefde me nooit zorgen te maken dat ik me kapot aan het trainen was of juist weer niet hard genoeg bezig was.
Enthousiast, betrokken, gepassioneerd en in voor een grapje zijn een aantal kenmerken als ik Ross zou beschrijven."


Vincent Grimbergen, captain Nederlands rugby team

Vincent Grimbergen

Vincent Grimbergen

"Ross is een deskundige en enthousiaste fysiotherapeut met topsport ervaring die de tijd voor je neemt. Daarnaast is hij een relaxte jongen waarbij ik mij op mijn gemak voel als ik word behandeld. Het mooie van de fysiotherapie van Ross is dat hij niet alleen behandeld, maar ook doelgericht traint in de gym. Hij gaat stap voor stap met je aan de slag waardoor ik sterker, explosiever, sneller en minder blessuregevoelig ben geworden."


Ruud van der Horst, captain Nederlands waterpolo team

Ruud van der Horst

Ruud van der Horst

"De afgelopen jaren is Ross voor ons team meer dan alleen een fysiotherapeut en krachttrainer geweest. Hij weet precies wat hij moet doen en zeggen om het team, een team te laten worden. Met veel passie werkt Ross hard voor ons, maar verwacht ook dat wij hard werken in zijn trainingen. Doordat zijn trainingen zijn afgestemd op elk individu, heb ik blessures kunnen voorkomen en ben ik sterker geworden als midachter. Het is fijn dat hij zich goed kan inleven in een sporter. Bij Ross op de behandelbank weet je dat je in goede handen bent."