Wie zijn wij?

Ross Watson

MSc, fysio- en manueel therapeut & performance trainer

"Revalideren doe je niet alleen, het is een samenwerking waarin iedereen zijn taken optimaal moet uitvoeren: alleen op deze manier heb je de grootste kans van slagen. Vanuit mijn ervaring als American Football en Rugby speler en als fysiotherapeut en performance trainer van AFC AJAX,  het Nederlands waterpoloteam en vele andere topsporters, weet ik daarnaast hoe belangrijk het is om te kunnen vertrouwen op de mensen waarmee je samenwerkt/samenspeelt.

Als (top)sporter kun je de periode van revalidatie gebruiken als kans om je mindere punten te verbeteren en sterker terug komen: tijdens de revalidatie kijk ik graag naar wat er allemaal wel mogelijk is, in plaats van wat de restricties zijn."

ross@rosswatson.nl


Ivon Watson

MSc, zorgmanagement

"Met mijn achtergrond als zorgverlener én zorgmanager combineer ik praktische vaardigheden met wetenschappelijke inzichten om de praktijk te runnen en fysiotherapeuten te begeleiden en coachen.

In de dagelijkse praktijk maak ik het fysiotherapeuten graag zo makkelijk mogelijk om goede kwaliteit van zorg te leveren. Door het managen van alle randzaken kunnen zij zich volledig bezig houden met hetgeen ze graag doen: goede zorg leveren aan patiënten op de behandelbank en in de gym."

info@rosswatson.nl


Guido Bakker

Fysiotherapeut & performance trainer

"Als fysiotherapeut benader ik het lichaam en zijn systemen als één geheel, waarbij ik overtuigt ben van de kracht van het lichaam om zichzelf te helen.

Tijdens revalidatietrajecten en performance trainingen maak ik gebruik van calisthenics. Calisthenics is puur een training met gebruik van het eigen lichaamsgewicht, waarbij altijd het hele lichaam wordt gebruikt. Calisthenics als trainingsmethode sluit perfect aan bij mijn behandelmethode, omdat ik word gedwongen het lichaam als een geheel te blijven zien.

Elke dag weer ben ik blij dat ik mensen kan helpen hun kwaliteit van leven, sporten en bewegen te verbeteren." 

guido@rosswatson.nl


foto.jpg

Emmy Wateler

Master, sportfysiotherapeut

"Sporten geeft een gevoel van vrijheid en geluk; je kunt je grenzen verleggen en jezelf verbeteren. Een fit lichaam geeft je de mogelijkheid om te sporten, maar blessures staan dit in de weg. Graag leer ik sporters hoe ze zelf kunnen zorgen voor hun lichaam, zodat ze de kans op blessures verkleinen en (weer) kunnen gaan voor hun passie in de sport."

emmy@rosswatson.nl


foto wouter.jpg

Wouter van Geel

Fysiotherapeut

wouter@rosswatson.nl