Wie zijn wij?

Ross Watson

MSc, fysio- en manueel therapeut & performance trainer
High Performance Expert TeamNL NOC*NSF

"Revalideren doe je niet alleen, het is een samenwerking waarin iedereen zijn taken optimaal moet uitvoeren: alleen op deze manier heb je de grootste kans van slagen. Vanuit mijn ervaring als American Football en Rugby speler en als fysiotherapeut en performance trainer van AFC AJAX,  het Nederlands waterpoloteam en vele andere topsporters, weet ik daarnaast hoe belangrijk het is om te kunnen vertrouwen op de mensen waarmee je samenwerkt/samenspeelt.

Als (top)sporter kun je de periode van revalidatie gebruiken als kans om je mindere punten te verbeteren en sterker terug komen: tijdens de revalidatie kijk ik graag naar wat er allemaal wel mogelijk is, in plaats van wat de restricties zijn."

ross@rosswatson.nl


Ivon Watson

MSc, zorgmanagement

"Met mijn achtergrond als zorgverlener én zorgmanager combineer ik praktische vaardigheden met wetenschappelijke inzichten om de praktijk te runnen en fysiotherapeuten te begeleiden en coachen.

In de dagelijkse praktijk maak ik het fysiotherapeuten graag zo makkelijk mogelijk om goede kwaliteit van zorg te leveren. Door het managen van alle randzaken kunnen zij zich volledig bezig houden met hetgeen ze graag doen: goede zorg leveren aan patiënten op de behandelbank en in de gym."

info@rosswatson.nl


Joris Bonarius

Fysiotherapeut

“Ik vind het geweldig om aan de slag te gaan met sporters. Door mijn eigen ervaringen als sporter, met de daarbij komende blessures, kan ik mij goed inleven in de sporters. Ik zie het als een enorm mooie uitdaging om ervoor te zorgen dat de patiënt weer zijn/haar oude niveau van vòòr de blessure kan halen, maar de uitdaging is nog veel mooier als je ervoor kan zorgen dat de patiënt uitstijgt boven zijn/haar niveau. Door kritisch te kijken, goed te luisteren en in een samenwerking aan de slag te gaan, hoop ik dit bij iedere patiënt te bereiken.”

joris@rosswatson.nl


foto.jpg

Emmy Wateler

Master, sportfysiotherapeut

"Sporten geeft een gevoel van vrijheid en geluk; je kunt je grenzen verleggen en jezelf verbeteren. Een fit lichaam geeft je de mogelijkheid om te sporten, maar blessures staan dit in de weg. Graag leer ik sporters hoe ze zelf kunnen zorgen voor hun lichaam, zodat ze de kans op blessures verkleinen en (weer) kunnen gaan voor hun passie in de sport."

emmy@rosswatson.nl


foto wouter.jpg

Wouter van Geel

Fysiotherapeut & performance trainer

“Een fit en gezond lichaam is je meest kostbare bezit. Als fysiotherapeut ervaar ik dit dagelijks met mijn patiënten en tijdens de performance trainingen die ik geef.
Ik vind het belangrijk me in te leven in de mensen met wie ik werk. Dan kun je de behandeling of training aanpassen aan de prestaties die iemand kan leveren en hem of haar stimuleren naar een hoger prestatieniveau.
Iedere keer weer vind ik het een uitdaging met iemand een persoonlijk revalidatietraject aan te gaan. Het opbouwen van iemands fysiek en hierbij resultaten te zien van het geleverde werk, vind ik mooi om te zien en geven mij veel voldoening: of dit nou is binnen een revalidatietraject of tijdens een performance training. Het beste resultaat van een behandeling of training behaal je samen!”

wouter@rosswatson.nl


Foto Daniel.png

Daniël Zomerdijk

Fysiotherapeut

Contact via algemene e-mail: info@rosswatson.nl